Sponsors:

Protestandse gemeente Tinte en Jeugdcentrale

De Protestante gemeente Tinte is een van de gebruikers van Tintestein. Zowel jong als oud hebben bijeenkomsten in het verenigingsgebouw. Koffie drinken na een kerkdienst, een gezellig samen zijn of met elkaar nadenken over serieuzere onderwerpen, zijn enkele voorbeelden hiervan.
Website van de kerk: www.kerktinte.nl, email: scriba@kerktinte.nl.

 

De Protestantse kerk van Tinte is springlevend op het gebied van jeugdwerk, zie hiervoor onze facebookpagina .
Het jeugdwerk draait onder het bestuur van de Jeugdcentrale en bestaat uit verschillende jeugdclubs.

De bengels
Voor kinderen van 4 tot 8 jaar, rondom elke schoolvakantie wordt er een leuke activiteit georganiseerd.

De Flierefluiters
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar op maandagavond (om de week) worden er allerlei leuke activiteiten gedaan zoals knutselen en spelletjes.

12+
Een club voor tieners van 12-16 jaar. Zij komen ongeveer 2x per maand bij elkaar waarbij ze meestal ergens naar toe gaan. Dat kan een leuke activiteit zijn als een groot bosspel, zwemmen of bowlen, maar ook worden er serieuze bezoeken en excursies georganiseerd;

Aan tafel bij…..
Wanneer je meer over het geloof wilt weten dan is er één keer per 3 weken Aan tafel bij……voor jongeren tussen de 11 en 15 jaar. Iedere avond zijn wij te gast bij een ander gezin. Daar praten wij over de rol die het geloof speelt in je dagelijks leven. We doen dit op een leuke en actieve manier.

Toneelgroep I.C.C.
Bij het opstarten van het jeugdwerk, vele jaren geleden, is ook een toneelgroep opgezet. Na vele jaren is de groep nog steeds actief en heeft inmiddels de naam I.C.C. gekregen. Enthousiaste mensen die graag een leuke rol vertolken op het podium spelen elke winter een leuk toneelstuk.

Behalve de vaste clubs zijn er ook diverse leuke activiteiten voor de jeugd, gemeenteleden en inwoners van Tinte gedurende het gehele jaar. Kom vooral eens een keer gezellig bij ons kijken.