Sponsors:

Nieuws

Snuffelen in de buurtwinkel

Geplaatst op: 2020-09-23 16:22:52 door: Maarten Kruik

Omdat de rommelmarkt in april 2020 niet door kon gaan, opent Stichting Tinte 400 vanaf 3 oktober de Buurtwinkel Tinte. Hier bieden zij wekelijks wisselende thema's aan.

Het programma is tot nu toe:
3 oktober: curiosa
10 oktober: kleding, fietsen & campingartikelen
17 oktober: meubelen
24 oktober: elektra

Hierna volgen er nog meer thema's zoals speelgoed, kerst en huishoudelijk. Natuurlijk is er rekening gehouden met de corona-richtlijnen voor corona.

Kern met Pit

Geplaatst op: 2017-02-12 14:17:34 door: Maarten Kruik

Het jury rapport Op 21 januari 2017 heeft Stichting Ons Tintestein het predikaat Kern met Pit van de Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij ontvangen, inclusief het bijbehorende bedrag van 1000 euro.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst werden de predikaten uitgereikt en konden de deelnemers van de verschillende projecten met elkaar netwerken en ervaringen uitwisselen Wethouder Paméla Blok en gemeentesecretaris Rob Beek waren namens de gemeente Westvoorne ook bij de uitreiking aanwezig. De gemeente vindt het project Tintestein hét schoolvoorbeeld van burgerparticipatie.

Het bedrag zal ten goede komen aan de buurtwinkel, welke straks zal worden gevestigd in Tintestein om de saamhorigheid, leefbaarheid en vitaliteit van Tinte te bevorderen. Wist u dat Stichting Tinte 400 ruim 20 jaar geleden ook meegedaan heeft aan Kern met Pit en daarvoor in 1995 voor Tinte het predikaat heeft ontvangen? Wat mogen we trots zijn dat het predikaat nu voor Tintestein is ontvangen. Enthousiasme en vastberadenheid waren toen en nu weer onmisbaar om dit te realiseren.

[Best_Wordpress_Gallery id="34" gal_title="Kern Met Pit"]