Schilders gezocht……..

Het einde van de verbouwing komt in zicht. De aannemer gaat eind januari de vloeren in Tintestein aanbrengen, waarna de vloer uit moet harden. Dit geeft ons de tijd om het schilderwerk aan te gaan pakken. Op 10 februari willen we hiermee beginnen. Wat er gedaan moet worden is onder andere het sauzen van de muren, schoonmaken, opschuren en aflakken van de kozijnen en deuren en het schilderen van de plinten. 

Net als de vorige keren kunnen jullie aangeven welke dagdelen het beste uit komt en waar de voorkeur naar uit gaat.

Ben je een enthousiaste klusser? Of heb je handige familie, vrienden of buren? Kom dan gezellig met z’n allen klussen op zaterdag 10, 17, 24 februari, 3 en/of 10 maart. Wij zorgen voor begeleiding en uitleg bij het klussen, gereedschap en materiaal, gezelligheid, muziek en koffie/thee/fris met koekjes. Het enige dat je zelf hoeft mee te nemen zijn kleding die kapot mag of vies mag worden, een goed humeur en eventueel lunch als je de hele dag komt helpen en tussendoor niet naar huis gaat.

De globale planning staat hieronder. Mochten we sneller zijn of met meer mensen, dan kunnen we vast werkzaamheden van de andere dagen oppakken voor zover mogelijk.

10-02

Sauzen wanden verenigingsgebouw

10-02/17-02

Sauzen wanden voormalig peuterspeelzaal

10-02/17-02

Sauzen wanden toekomstige winkel

17-02

Sauzen wanden gang

17-02

Opschuren en schoonmaken kozijnen verenigingsgebouw

24-02

Schilderen kozijnen verenigingsgebouw

24-02

Schilderen plinten

24-02

Opschuren en schoonmaken kozijnen voormalige peuterspeelzaal

24-02

Opschuren en schoonmaken kozijnen toekomstige winkel

03-03

Schilderen kozijnen voormalige peuterspeelzaal

03-03

Schilderen kozijnen toekomstige winkel

03-03

Opschuren en schoonmaken kozijnen en deuren in de gang

03-03

Opschuren en schoonmaken kozijnen en deur tuinkamer

10-03

Schilderen kozijnen en deuren in de gang

10-03

Schilderen kozijnen en deur tuinkamer

Zaterdag 10 maart is het ook NL doet dag. Op die dag willen we willen we nog andere klussen in en om Tintestein gaan aanpakken. Berichtgeving daarover volgt nog.

Heb je op bovenstaande data tijd? Of ken je mensen die willen helpen en tijd hebben?

Dan kan je jezelf vanaf nu opgeven door het formulier in te vullen en het formulier / je gegevens met als onderwerp “aanmelding zelfwerkzaamheid Tintestein” te mailen naar: info@tintestein.nl.

In principe is het de planning om op zaterdagen de werkzaamheden uit te voeren. Mocht je door de weeks overdag of ’s avonds kunnen, dan kan je dat eveneens aangeven. Als we genoeg aanmeldingen daarvoor hebben, kunnen we een extra dagdeel in plannen.

Hartelijke groet,

Erik den Adel, Taco Blok, Piet Beukelman, Marco Koppenol, Ewout van Oordt, Marco Rehorst, Jaap Roskam en Geeske Steenwijk

De Commissie Bouwen